2010. július 26., hétfő

Európa veszélyben.

Sajnos egész Európát beszennyezi a fertő és szép lassan azt vesszük majd észre hogy mi vagyunk kisebbségben fehér keresztény emberek.
de lássuk csak miről is van szó.
A régi kommunista országokban hatalmas a cigány kisebbség.Ezt mi Magyarok is a saját bőrünkön érezzük.A rendszer hibája hogy a vándorló cigányokat megpróbálta letelepíteni.
A régi kommunista vezető vagy a tanácsadóik mind zsidó vallásúak voltak.Nekik az volt az érdeke hogy legyen hazánkban egy kisebbség akik elterelik a figyelmet róluk.
De nézzünk körül Európában ott milyen a helyzet.
Németországban lassan több a Török mint amennyien Magyarországon laknak.Nincs olyan falú ahol nem lehetne megtalálni legalább tíz Török családot.
A deviancia is hódít az országban.Lassan nem lehet megállni egy parkolóban sem mert mindenhol buzikat lát az ember.Szegény Adolf Hitler ha feltámadna nagyon szomorú lenne ha végignézne szeretett hazájában.
Olaszország sem járt jobban ott a román cigányság ami beszennyezi a földjüket.Sikerült egyszer látnom nekem is Torino közelében egy cigány karavánt.Mit mondjak nem szívesen álltam volna meg abban a parkolóban.
De nagyon sok a néger bevándorló is.ők általában prostitúcióból tartják el magukat.
Franciaország Európa szégyene.Voltam Francia városban.A város szélén szinte csak négerek és cigányok laktak.Beljebb haladva arabok és franciák.A belvárosban szinte csak zsidók.De olyan volt az egész mintha nem is a Franciáknál jártam volna hanem Izraelben.Mindenhol menóra volt kiakasztva tetűhintás gyerekek játszottak az utcán.Nagy lelki erő kellett hozzá hogy ne hajtsak közéjük.
Spanyol honban a bevándorló négerek riogatják az őslakosokat.
Svájc ami példát mutatott az egész világnak.Ott a Török kisebbség mecseteket akart építeni de a büszke Svájci lakosság ezt megakadályozta.Volt is belőle nagy balhé.
Hollandia is maga a fertő.A legális droggal és a sok négerrel és arabbal.
Reméljük nemsokára eljön a feltámadás és jön egy keresztes sereg aki megszabadít minket az elnyomástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése