2010. augusztus 9., hétfő

Brutálisan szértvertek három fradistát a Magyar Szigeten (frissítve, új infókkal)
2010. augusztus 08. 17:29
Hunhír.info

A Hunhír.info értesülései szerint nagyon provokáció ízű verekedés történt csütörtökön a Magyar Szigeten. Hírportálunk úgy tudja, hogy az ünnepi-születésnapi koncerten egy időben, de három különböző helyszínen legalább 10-12 fekete ruhás alak támadt rá a jelenlévő drukkerekre, és 2-3 perc alatt olyan sérüléseket okoztak nekik, amelyek miatt kórházba kerültek. Egyiküket már meg is operálták, és úgy tűnik, újabb műtét vár rá. Nagy gondot jelentene a nemzeti oldal nemcsak szavakban radikális köreiben, ha netalántán tényleg a rendezők számoltak volna le a szurkolói körökben rendkívül népszerű O. Tamással és két ismerősével, hiszen ennek beláthatatlan következményei lehetnek. Mindenesetre a Hunhír.info értesülései szerint jelen pillanatban úgy tűnik, provokáció történt, és nem a vármegyések voltak az elkövetők.

Hírportálunk úgy tudja, hogy az egyik brutálisan szétvert fiatalember, O. T. az Aryan Greens szurkolói csoport meghatározó személyisége, ráadásul vendégként tartózkodott a rendezvényen, hiszen a Romantikus Erőszak frontembere, Sziva Balázs hívta meg Verőcére.

Mint megtudtuk, szinte pillanatok alatt lezajlott a profi akció, mert máshogyan nem lehet minősíteni azt, amikor 3-4 ember, 2-3 perc alatt brutálisan és kórház-szintig megver egy embert. A sérüléseik alapján szóba jöhet természetesen a Martens bakancs, mint "fegyver", de a bokszer, illetve a vipera is. Információink szerint jelenleg a fradisták azt vizsgálják, hogy ki lehetett a tettes, rendező, vagy pedig a Szigeten jelenlévő, esetleg provokáció szándékával érkezett verőlegény bűnbanda.

Nem vet jó fényt ez a nemkívánatos esemény semmiképpen sem a rendező Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomra, hiszen már korábban is volt összetűzés a vármegyés rendezők és a fradisták között. Akkor is a drukkolók húzták a rövidebbet, de a beígért háború szerencsére elmaradt. Nagy gondot jelentene a nemzeti oldal nemcsak szavakban radikális köreiben, ha netalántán tényleg a rendezők számoltak volna le O. Tamással és két ismerősével, hiszen ennek beláthatatlan következményei lehetnek. Mert ha a Keménymag beindul, akkor Toroczkaiéknak esélyük sincsen. Mindenesetre a Hunhír.info a provokátor verziót tartja hitelesnek, valakik ki akarták robbantani a viszályt a vármegyések és a drukkerek között.

Hírportálunk azt nem tudja, hogy a rendőrség beavatkozott-e az ügybe, vélelmezhetően nem, viszont az előfordulhat, hogy a megvert fradistákat ellátó kórház hivatalból megteszi a feljelentést.

Alig jelent meg írásunk, egy telefonáló azt az információt közölte hírportálunkkal, hogy egy Csongrád megyei bandára gyanakodnak a szurkolók. Azokra, akik korábban is összetűzésbe keveredtek a fradistákkal. A hírnek ellentmond, hogy a csongrádiak ismert alakjai, Toroczkai korábbi testőrei évek óta szakítottak már a vezérrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése