2010. augusztus 9., hétfő

Magyar Sziget 2010: „Véres leszámolás, kivégzés volt”
2010. augusztus 09. 11:09
Hunhír.info

A Hunhír.info által megkérdezett, természetesen inkognitójukat megőrizni kívánó emberek szerint az egykori béke és magyarság szigetéből a "véres leszámolás", és a "kivégzés szigete" lett, ahol a szétvert fradisták vére tócsákban folyt. A három megvert fiatalember közül a legbrutálisabban B. Gyulát bántalmazták, akire még több műtét vár, arcát platinával kellett rögzíteni. Hírportálunk úgy tudja, hogy folynak a találgatások arról, hogy ki tehette, viszont minden forrásunk egyértelműen 8 és 12 közötti létszámra tehető fekete ruhás csoportról beszélt. Egy biztos, a leszámolást, illetve az előre eltervezett akciót jelzi, hogy mint a Hunhír.info elsőként közölte, egy időben, egymástól különböző helyszíneken történt a leszámolás csütörtökről péntekre virradóan egy olyan időpontban, hajnali fél négykor, amikor a táborlakók többsége már aludt, illetve csak néhány "későn fekvő" fiatal kóválygott a tábor területén.

Informátorunk megjegyezte, hogy sajnálatos módon ez már nem az a Magyar Sziget, amelyet hosszú időn keresztül családostól-gyerekestől oly szívesen látogattak, hiszen úgy tűnik, valamiért itt is megjelenhetett az erőszak és a félelem. Nagyon rossz ez, mert tényleg hosszú időn keresztül a magyar Sziget volt az a hely, amelyet a nemzeti érzelmű emberek nyári programként előre terveztek maguknak, és a kezdetekkor olyan családias és hazafias légkör uralkodott, amely meg is maradt éveken keresztül, csak az elmúlt egy-két rendezvényen tapasztaltak már előrevetítették, hogy nem jó irányba mennek el a dolgok.

Amint arról a Hunhír.info beszámolt, a Magyar Szigeten péntek hajnalban egy időben, de három különböző helyszínen legalább 10-12 fekete ruhás alak támadt három Fradi-drukkerre, és 2-3 perc alatt olyan sérüléseket okoztak nekik, amelyek miatt kórházba kerültek. Egyiküket, B Gyulát meg is kellett műteni, de további operáció vár még rá a gyógyulásig. A támadás erejét jelzi, hogy arcát platinával kellett rögzíteni. Támadó eszközként a bokszert és a viperát jelölték meg.

Informátorunk közölte, hogy az egyik megvert közkedvelt figura, O. Tamás ütlegelése közben az elkövetők nemcsak a vezérszurkoló küllemére, az általa imádott focicsapatra (Fradi) tettek negatív megjegyzéseket, hanem még arra a zenekarra is (RomEr), amelynek hűséges rajongója. Mint megtudtuk, azóta is folynak a találgatások az elkövetők személyét illetően, de a Fradi-drukkerek többsége kizárja azt a variációt, hogy a futballklubok közötti ellentét lett volna az indító ok.

Ugyanígy senki sem gondol arra, hogy közismert és sajtónyilvánosságot is kapott csoporton belül kellene keresni a tetteseket, de elvetik a rendőrségi, vagy NBH-s provokáció lehetőségét is. Mint egyik informátorunk fogalmazott, lehet, hogy soha nem derül ki az igazság. Munkatársunknak - felhívva a figyelmet, hogy nagyon vigyázzon magára és családjára - informátorunk annyit mondott csak: nincs kizárva, hogy a nemzeti radikális oldalon belül folyó hatalmi harcok áldozata lett a három közismert fradista. Az sem elhanyagolható ugyanis, hogy a legtöbb sérülést elszenvedett B. Gyulát a Fradi-tábor egyik meghatározó személyisége, az SRK néven ismert "futballhuligán" jobbkezeként tartják számon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése