2010. május 16., vasárnap

Mondd el a fiaidnak!!!

,Mondd el a fiaidnak”
 
            A zsidók összetartása, érdekeiknek minden áron való érvényesítése, minden nemzetnek,  minden közösségnek például szolgálhatna. Az a hihetetlen méretű, országhatárokon átívelô, 57 éve hangoztatott és egyre erôsödô  holocauszt-propaganda lenyűgözô!
            Lenyűgözô a ,,Mondd el a fiaidnak” zsidó törvény alkalmazása, természetesen kiegészülve a  ,,Mondd el a sajtóban, rádióban, TV-ben, könyvekben és filmekben, minden módon és  minden idôben a holocaust borzalmát!” Lásd, meg lesz az eredménye!
            Ezt kellene minden, még élô 56-os forradalmárnak, minden, a nemzet ügyéért felelôs-séget érzô  magyarnak követnie!
            Mondd el a fiaidnak, a szomszédaidnak, a munkatársaidnak, az ismerôseidnek és  mindenkinek. Írd és mondd, kiáltsd világgá azt az aljasságot, amit 1920-ban Magyarország  ellen elkövettek a Trianoni Szerzôdés kapcsán. Soha, senki ne felejtse el az 1919-es  ,,kommün” borzalmait. Emlékezzünk és emlékeztessünk mindenkit azokra a szörnyűségekre,  amelyeket a ,,felszabadító” Vörös Hadsereg művelt 1944–45-ben hazánkban. Ne felejtsük el az  1945-öt követô évek bosszúálló gyilkosságait, a koncepciós perek százezreit. Véssük mindenki agyába az 1956-os forradalom világraszóló dicsôségét, a forradalom leverését  követô mérhetetlen megtorlást, és azt az igyekezetet, ahogy egyesek szemérmetlen módon  igyekeznek a forradalom történetét meghamisítani.
            Mondd el fiaidnak és mindenkinek, százszor és ezerszer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése